voor begeleiders veelgestelde vragen links contact
     
nieuws
wat is KJV
hoe word ik lid
de internetjury
welke boeken moet ik lezen
prikbord
boek van de week
contacthome
FORUM ALGEMEEN INLOGGEN REGISTREER PASWOORD VERGETEN
START | HANDBOEK | WERKMODEL| LEZINGEN | ARCHIEF | HISTORIEK

BESTEL JE KJV-MATERIALEN IN DE WEBWINKEL

Einde van het leesjaar 2016-2017
Stemmen kan tot en met maandag 17 april (Paasmaandag). Stemformulieren en telformulieren vind je hier.
De winnaars maken we bekend op 29 april. Op die dag organiseren we ook voor alle leden van groep 5 en 6 én hun begeleiders we een slotevenement in de spiksplinternieuwe Gentse bibliotheek DE KROOK, van 13.30 tot 18 uur. Het exacte programma blijft nog even een verrassing (we houden je op de hoogte) maar kunnen wel al verklappen welke auteurs en illustratoren erbij zullen zijn. Voor groep 5 komen Erwin Claes, Carll Cneut, Bettie Elias, Laura Janssens en Laïla Kouba. Voor groep 6 zijn dat Jonas Boets, Piet de Loof, Koos Meinderts, Edward van de Vendel, Aline Sax, Reine De Pelseneer en Peter van de Wielle. In de loop van maart maken we het definitieve programma bekend. Deelnemen is gratis, maar inschrijven moet wel! Dat kan via deze link.

Voor de juryleden van groep 1 tot 4 ondersteunt Iedereen Leest 17 lokale slotfeesten die door meer dan 80 KJV-afdelingen samen worden georganiseerd.

Inspiratie en kant-en-klare activiteiten voor je eigen slotfeest, vind je hier!

Verslagen
Bekijk hier de presentaties van de KJV-startdagen
Een fotoverslag van de Boekenbeurs vind je hier. Van de KJV-zoektochten hebben we nog een overschot. Je kan ze bestellen via kjv@iedereenleest.be.

Iedereen leest mee!
Luisterpunt zal er ook dit jaar voor zorgen dat alle KJV-boeken vanaf groep 2 als Daisy-luisterboek en groteletterboeken beschikbaar zijn. Op vraag doen ze een omzetting naar braille. Mail of bel (02 423 04 11) naar Luisterpunt voor meer info. Je kan bij de bespreking van de boeken een fragment beluisteren als voorproefje!

Digitaal magazine
In ons digitale KJV-magazine sturen we regelmatig nieuwtjes uit andere KJV-groepen, sfeer- en fotoverslagen en inspiratie uit verschillende hoeken. Wil je een voorproefje, klik dan rechts op de foto. Krijg je het graag ook in je mailbox? Meld je hier aan!

Werkdocumenten 2016-2017

Downloads 2016-2017

KJV-logo nodig? Mail naar kjv@iedereenleest.be

Forum
Op het forum kan je als begeleider en/of coördinator tips en ideeën uitwisselen met andere begeleiders en coördinatoren. Hoe vul jij een bijeenkomst van KJV-leden in? Hoe geraak jij aan de genomineerde boeken? Hoe vind jij nieuwe begeleiders?

Promotiematerialen en KJV-leesdagboek
Bladwijzers, vlaggenlinten, banners ... kunnen besteld worden in de webshop.
Juryleden kunnen een eigen KJV-leesdagboek bijhouden. Klik op de covers voor een voorsmaakje. Het voorbeeld opent in een pop-up venster. Je kan door de leesdagboeken bladeren door de pagina's met de muis om te draaien.

Leesdagboeken zijn te koop in de webwinkel. Die van groep 2 tot en met 5 zijn aangepast aan een leesjaar met 8 titels.

  • Leesdagboek
    Leesdagboek Leesdagboek
         
    Leesdagboek Leesdagboek Leesdagboek